co takhle klubový sraz??
Re: co takhle klubový sraz??esi se pojede letos na žermánky a jestli budu mít čas tak bych se tam snad letos mohl zdržet i na dýl
Re: co takhle klubový sraz??sampon tu mel napsat kde a vkolik tak to muzeme udlat tradicne u baumaxu ja nevim treba v 15hod?a tam se rozhodnem kam si pujdeme sednout zalezi na vas
VW-Das auto
Re: co takhle klubový sraz??Bouzel muj iniciativni plan nevysel a zavrsilo se to dojebanim mazdy tak bych taky navrhoval v 15:00 bauhaus jedu fackem mazda zrejme dlouho nevyjede.
Re: co takhle klubový sraz??BAUHAUS nebo BAUMAX ??? to tu plantate jak jabka s hruškama. Předpokladám, že baumax.
Ford mondeo; 99; 2,5 24V V6.
Re: co takhle klubový sraz??Já jedu k Baumaxu a Pavek asi k Bauhasu
Zvěřino výfuk necháme na příští sobotu..motor je ještě rozkopaný..
Re: co takhle klubový sraz??Pockam vas u IKEI
Re: co takhle klubový sraz??takže účast bude dvě fáčka, jedna rezavá astra nebo corsa, Zvěřak na kole...jsem zvědavý čím přijede Toňas
možná bychom se měli přejmenovat..
Re: co takhle klubový sraz??hoj, tak co na sraze - probirali jste neco? muzete nekdo, kdo tam byl, kdyztak napsat strucny "zapis z porady"? jen at vim, jestli jsem neco duleziteho nepropasl. diky
Škoda Fabia Kombi 1.4 16V 74kW
Re: co takhle klubový sraz??nazdárek..já myslím že jsi nic mimořádného nepropásl..nevím co se hodí psát veřejně a co né..tak snad jen že jsme řešili možnost uspořádat nějakou open akci páč nějaké možnosti nastínil Pavek..dále klubový rozpočet..a také klubovou vlajku-zatím se mi nikdo nevjádřil jakou tedy mám nechat udělat apod..Tony měl nějaké věcné dotazy ke klubu, pak jsme si šli sednout abychom probrali detaily a už ho nebylo, takže jsme to důležité co ho zajímalo ani neprobrali..zůstal Pavek, Tygrys, Ondro, Dawe atp a spíš jsme si jen povídali..např jak letos se Žermánkama apod..kluci chtěj na tuningcat tak řešili tuto akci a Pavkův problém s autem no a já jsem debatoval také hlavně o tom kdo co kdo po mě chtěl na téma tuning..
Myslel jsem že budeme něco "tvořit", ale prakticky jsem se nic nového nedověděl a asi to je i účastí, že se nemělo možnost vyjádřit vícero lidí..já si myslím že kl. srazy jsou od toho aby se řešily klubové věci ale mám dojem že nedocházme k žádnému závěru..chtělo by to něco konstruktivního z řad členů, protože jsme klub a když budu všechno iniciovat jen já tak je to špatně..klidně se nebojte otevřít pusu a říct co máte na srdci nebo co chcete zorganizovat ale je potřeba se k tomu zároveň ukázat (to myslím všeobecně). Všichni kdo jsou v klubu by si měli uvědomit že klub není firma kde jeden velí celku, tudíž každého názor se bere v potaz a musíme to řešit dohromady a společně o tom rozhodovat..sám rozhodovat nechci..jestliže po mě někdo něco chce nebo má nápad rád vyhovím ale musím o tom vědět. sám mám moc práce a chci iniciativu od druhých-rád přiložím ruku k dílu a pomůžu jak to půjde.. ptali se mě kluci taky na to jak já s tuningem takže to zopakuju..nyní dělám Corsu své přítelkyně a zároveň dávám dokupy svoji Omegu přičemž ji obdařím několika změnama tak aby se ohla zařadit mezi vozy patřící do klubu a pak až se budu věnovat Calibře..Všechny 3auta budou upravené a určitě se s nimi nebudu stydět na žádné akci jen to chce čas. Rozhodně se tomu věnuju a nechci nic uspěchat, Corsa a Omega je otázka týdnů či měsíců, Cali příští rok jsem se to ale rozepsal...
Re: co takhle klubový sraz??ok. diky za prehled ze "schuze"
co se tyka te vlajky, tak zkusim jeste neco zplacat dohromady, protoze z toho co jsem zatim udelal, se vam libila ta, ktera mi ze vseho nejmin PS: jj, nejak ses nam rozepsal Škoda Fabia Kombi 1.4 16V 74kW
|