BMW

malá kulturní vložka

a jedeme dál..

růůůžovááá:

hohoooo:

máte pocit že tahle fotka nemá z BMW nic společného???:

E38 - moje GUSTO!!!

obrázkyRe: obrázkyjsem s Teggym nakousl téma kolem BMW....trochu to tady nakopnem
BMW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malá kulturní vložka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jedeme dál.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() růůůžovááá: ![]() hohoooo: ![]() ![]() ![]() máte pocit že tahle fotka nemá z BMW nic společného???: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E38 - moje GUSTO!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: obrázkytéda takovou porci fotek sem nečekal.. mno luxus dejve.. btw tu 2002ku asi sežeru
Re: obrázkymno jsem tak hledal fotku E38 a narazil jsem na jedno forum..tak jsem udělal výcuc..co máš ty? uka uka uka...a čím více E38 tím lépe!!!
Re: obrázky![]() ![]() a konečně nějáká ta E38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E36 ![]() ![]() ![]() E31 (8series -840 4.0 V8 ;5.0 V12) 850Ci V12 ![]() ![]() ![]() to je ta V12 vE46 od hamanna ![]() tady v E36 (tim pádem 350i ![]()
Re: obrázkyPokud se nepletu je to modré a tp poslední je Gumpert. Kde jsi to fotil??? Na okruhu to je ještě rychlejší auto než vypadá..
Re: obrázkyjj Gumpert Apollo, to žluté měli vystavené na Autosalonu v Brně
Re: obrázkytak to musel být jistě zajímavý pohled...Zonda má tuším všechny typy ze
|