Začátkem dubna mohou členové klubu TuningClubOstrava v případě potřeby využít této technické podpory:
NUTNO UVÉST, ŽE JSTE ČLENEM TUNINGCLUBOSTRAVA
(neklubové zakázky jsou nepřípustné)
Technická podpora pro členy TuningClubOstrava
Technická podpora pro členy TuningClubOstravaPro všechny členy mám velmi dobrou zprávu.
Začátkem dubna mohou členové klubu TuningClubOstrava v případě potřeby využít této technické podpory: NUTNO UVÉST, ŽE JSTE ČLENEM TUNINGCLUBOSTRAVA (neklubové zakázky jsou nepřípustné) Naposledy upravil Dave dne sob bře 11, 2006 10:22 pm, celkově upraveno 1
např.čalouník, opravy plastových a laminových částí apod.Včetně toho, že přibudou i další lakýrníci, karosáři apod.
:-)HONDA CIVIC 5G 1.6 V-TEC 115KW - JEZDI NEKDE VE SVĚTĚ
HONDA CRX 2G 1.6 V-TEC ??? KW tohle uz nebude majitel rozbil nasracku HONDA TARGA del sol 1.6 V-TEC-VTI 122UP KW současnost nezměřeno
Není nic jednoduššího než jim zavolat a zeptat se
To se bude hodit hlavně STK a Emise,kde mají dílnu ve Svinově někde čeká mě to tenhle rok Tel:737545771
Jsi čenem TuningClubOstrava?Prakticky nevím ani s kým mám tu čest.Musíš být od nás abys je mohl využívat.
Jak tak sleduju tak kluci mají tolik práce, že neví kde dřív skočit.
Chci na jedné káře udělat technickou a na druhé nahodit dálkač k centrálu a musím čekat skoro týden Jsem rád, že to tak pěkně funguje
A navíc ta nová sesta co jim vede ke garážím je jako dělaná pro sprinty.Vždycky když tam jedu tak neodolám a minimálně jeden si dám, jen tak pro radost
|