ja jedu určo to nebude špatné
tuning cat hlučín 3.7.2010
tuning cat hlučín 3.7.2010tuning cat hlučín 3.7.2010
ja jedu určo to nebude špatné Skoda forman 1.3 Glx
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010z pátku na sobotu nebudu spát a v so od rána pokud vše klapne budu dělat se Zvěřakem výfuk na své Omeze..ale snad vydržím a budu moci přijet..
jestli bude větší zájem uděláme nějaký společný odjezd jinak se sejdeme až tam..
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010Ofiko web: www.motomagazinespeed.cz. Zatim jsme registrovani ja a tygrys tak kdyztak prijedte vsichni juknout,ma byt pekne.
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010Nic proti Pávku ale ten odkaz máš blbě...je to:
http://www.motomagazinspeed.cz/ !!!VW 4EVER!!!
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010Stane se:)
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010hej šampon zitra musim byt přesčas tak nevím no , kdyto prsknem
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010no já na to nemám momentálně káru ani na takové soutěže nejsem (i kdybych měl), ale přijdu se na vás podívat jestli vydržím ten den beze spánku...
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010šak smese domlouvali žetam dáme scuka ne? tak jaképak copak...
![]()
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010otázka co tomu řekne mé tělo když mu tento týden odepřu dva dny spánku, proto nechci přímo slibovat, ale chtěl bych se tam jet kouknout..
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010momentálně nevím jestly tam budu moci dojed v pátek jdu na pohřeb a nevím jestly rovnou nezůstanu na chatě
Skoda forman 1.3 Glx
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010Kamo akce je jen v sobotu tak co plasis s patkem.
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010myšleno bylo že tam možná budu celý vykend ale asi dojedu
Skoda forman 1.3 Glx
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010sem zvědavý jestli někdo dorazí
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010zdaarec bylo fajně taková pohodička a trošku smeto tam rozjeli, fotky mame a brzy je sem dáme
Re: tuning cat hlučín 3.7.2010supr fajn že jste se bavili..já trávil čas pod autem, takže se dodatečně omlouvám..jsem zvědavý na fotečky...jestli jich máte hodně pošlete mi je zmenšené (na max 150kB, nebo 800x600/jedna fotka) na mail: tuningclubostrava@seznam.cz a já je nahodím do galerky naráz..
|