co takhle klubový sraz??
Re: co takhle klubový sraz??dobrý nápad
![]()
Re: co takhle klubový sraz??super napad hned by sem mohly probrat veci ktere mam na srdci vuci klubu a myslim ne jen ja
VW-Das auto
Re: co takhle klubový sraz??zatím jsme jenom 3 ,, nejlépe kdyby Dave určil dobu a místo setkaní,, ja myslým že pokud bude né moc pěkně, že by se ten klubový srazík mohl udělat v sobotu ve 16:00 u baumaxu a potom třeba i někde sednout,, a to jen podle toho jak by vám to všem vyhovovalo,, co lidi???
Skoda forman 1.3 Glx
Re: co takhle klubový sraz??kldidně něco vymyslete..já tady sleduju pouze mrtvo když něco nenapíšu sám, proto už ani nepíšu..
já mám času velmi málo ale přizpůsobím se většině..
Re: co takhle klubový sraz??hoj, kdyby to melo byt tenhle vikend, tak hlasuju, ze ne - jedu do cech na zavody
Škoda Fabia Kombi 1.4 16V 74kW
Re: co takhle klubový sraz??takže nezbývá nic víc než hlasovat jestly tento výkend nebo další v sobotu 16:00 u baumaxu a pak někde posedět a pokecat,, ale jde vidět že tady je opravdu mrtvo a velmi slabá učast
lidi probuďmese a poďme něco vymyslet ja dávám hlas tomuto výkend Pojedeme BOMBY ![]() Skoda forman 1.3 Glx
Re: co takhle klubový sraz?? , v sobotu jsem v práci a v neděli musím vyměnit chladič, bo pak to už nestihnu Ondro MX-3
Re: co takhle klubový sraz??Jemi jedno který víkend, jestli nebude prset tak prijedu na kole.
Ford mondeo; 99; 2,5 24V V6.
Re: co takhle klubový sraz??jo že bych taky vytáhl kolo
já koketuju z myšlenkou zajet si v sobotu do Slušovic na sraz..prubnout Megu na sprintech na 400metrů, už je motor složený, tak by nebylo od věci ho testnout.. přikláním se k dalšímu víkendu..je mi jedno jestli na kole autem nebo šalinou...
Re: co takhle klubový sraz??ty šlušovice nejsou vůbec špatný napad kdy a kde?? nějaký odkaz??
Skoda forman 1.3 Glx
Re: co takhle klubový sraz??http://tipy.kdykde.cz/motosport/zlinsky ... -slusovice
jo vypada to zajímave není probléma jel bych a kdo dál by jel?? Skoda forman 1.3 Glx
Re: co takhle klubový sraz??já zatím nevím, pouze o tom uvažuju...
Re: co takhle klubový sraz??no už se rozhodlo...motor mi po složení běží jen na 5válců zvuk má jak Camaro a mám mezi svíčkama olej..takže zase pro změnu rozebrat celý vrch vyměnit těsnění zkontrolovat zapalování apod...můj víkend bude v dílně a max si zajdu na brusle..
|